3 februar 2010

 

                                       SÅ GIK HÅNDARBEJDSGRUPPEN I GANG.

Annete Lauridsen havde sørget for både husly og mad til denne første gang, som forløb rigtig hyggeligt.

Det skal understreges, at det med mad kun var Annettes venlighed, for at vi ligesom skulle rystes lidt sammen - det blev vi så og takker Annette for dette initiativ.

For fremtiden, når vi har vores kreative håndarbejdsmøder, står den på kaffe, te, saftevand, kager, hvad man nu har lyst til.

De næste møder vil det nok være smartest at komme kl. 19.00, idet man så kan forestille sig at de fleste har nået at få lidt at spise hjemme, mon ikke?

Jeg kunne tænke mig, at man måske kunne lave temaaftener, så man kommer til at lave noget man godt kunne tænke sig at prøve - det er kun et forslag. 

Jeg ville f. eks. gerne vise, hvordan man laver et mønster-her tænker jeg på tøj til kvinder- hvordan man tilretter et mønster og hvordan lægger sit mønster på stoffet. Der findes også muligheder hos mig for at købe stof gennem min stofkontakt til en billigere penge, der er samtidig mulihed for at se både kvalitet og pris, samt hvad stoffet består af. Jeg har gået på Tekstilskolen i Hillerød og er blevet under vist af en af lærerne fra Margrthe skolen, så jeg ved hvad jeg taler om. Hvis der er andre, der kunne tænke sig at lære fra sig, hører vi gerne nærmere.

                                       Næste møde er hos mig d. 1. marts 2010

                                 Hanne Møllerhøj, Sorøvej 8, 4180 Sorø. tlf.: 20168857